Utrljala sam ovo ulje na zglobove i probudila se ujutru bez ikakvog bola – Itekako deluje

Oko 21 milijun odraslih osoba ima osteoartritis, stanje u kojim su zglobovi bolni, a u konačnici može dovesti do tolike boli da ne možete ustati ili se kretati.

Ovisno o faktorima rizika bolni zglobovi mogu pogoditi bilo koga, iako se osteoartritis javlja najčešće sa znakovima starenja.

Kod žena se javlja najčešće iznad pedesete godine života, a kod muškaraca iznad 45. Također, jačina i područje boli je različito.

Kod žena će se bolovi najčešće razviti u laktu, koljenima i gležnjevima, kod muškaraca u zapešću, kukovima i leđima.

Ali samo zbog toga što je stanje često, ne znači da je neizbježno, da ga ne možete spriječiti ili učiniti nešto kako biste ga kontrolirali.

MOŽDA VAS ZANIMA :  OVAJ MALI PLOD JE ČUDESNO BLAGO: Uništava maligne ćelije želuca i debelog crijeva, najbolji lijek za prostatu…

Ova mješavina je posebno stvorena kako bi smirila nemir u zglobovima i mišićima sa uljima.

“Pomiješala sam 2-3 kapi ricinusovog ulja s malom količinom kokosovog ulja i umasirala u koljeno. Nisam iskusila neposredne učinke, pa sam otišla na spavanje. Moja bol u koljenu me nije probudila i moja ukočenost je smanjena. Koristila sam se miješavinu samo pet puta, a smanjila bol u koljenu od 97% vremena, do 3%.”

Izvor: novi.ba

KORISTAN ILI ZANIMLJIV SADRŽAJ? PODIJELI SA OSTALIMA, HVALA ❤️