Kakvi su kad se naljute: RAK PLAČE, LAV “REŽI” DJEVICA ZANIJEMI…

Čak i ako sebe smatrate opuštenim ili smirenim čovjekom, neki okidači izazvaće provalu ljutnje koja je svakome nagonska reakcija, a ona zavisi od temperamenta koji je zadat horoskopskim znakom. Saznajte kakav je koji znak kada se naljutili…

Ovan
Bježite od ljutog Ovna. Samo bježite i sakrijte se. Ovan ne bijesni, on je stihija. Pričekajte da se smiri prije bilo kakvog pokušaja razgovora. Ovnovi se smatraju i bebama Zodijaka, a oni eksplodiraju bez primisli kako će to uticati na druge. Oni nisu ti koji će prikrivati svoje osjećaje, bili ono dobri ili loši – pa kad su ljuti, zaista su ljuti. Moć njihovog bijesa je velika, ali brzo će nestati ako druga strana ostane smirena i ne reaguje. Nakon toga se Ovan obično osjeća loše, ali to ga neće spriječiti drugi put.

Bik
S Bikom imate mali prostor za brzo djelovanje – zamislite vulkane, tihe, polako i dugo kuhaju dok ne eksplodiraju s puno lave. Brzo se izvinite i pokažite žaljenje, to vas može spasiti od bijesa. Ako se Bik ljuti na vas, on će vam to dati do znanja suptilnim znakovima, na prvu će postati tiši i hladniji – no, ako ne reagujete, mogu da bacaju stvari, viču, vrijeđaju, prijete. Olakšavajuća okolnost je što njima treba zaista puno da se naljute.

Blizanci
Pripadnik ovog znaka će vikati na vas ako je ljut. Samo stojte tamo i glumite vreću za primanje verbalnih udaraca, sve će proći jednako brzo kao što je i došlo. Najbolje je ne odgovarati, samo ćete se uplesti u svađu. Budući da Blizanci vole da pričaju, nije čudno da ljutnju izražavaju kroz grube reči, sarkazam i uvrede. Ipak, mogu da budu i smireni, a tada će vam zadati hirurški precizan i bolan najniži udarac,

Rak
Ljutnja se kod pripadnika ovog znaka polako gradi, a definitivno zavisi od toga koliko ste ih puta i na koji način prešli. Ako vam je prvi put, samo će se duriti. Izvinite se i neko vrijeme pazite da ga ne uvrijedite. Ako vam nije prvi put, budite oprezni, zakopaće sve svoje frustracije i biti samo pasivno-agresivan sve dok ne pukne jedan dan i naprosto vas precrta proglašavajući vas najvećim neprijateljem.

Lav
Kad se pripadnici ovog znaka naljute, oni idu korak dalje od ljutnje i završe u delirijumu bijesa, zaista se može čuti lavlja rika. Što je glasnija i intenzivnija njihova vika, oni se bolje osjećaju. Njihova taktika je napadačka, ne misle o tuđim osjećajima ni efektu njihovih riječi. Iako je vrlo vjerovatno da će vam oprostiti to s čime ste ih već naljutili, ne očekujte da će se poslije izviniti za svoje ponašanje, jer su preponosni, naročito ako su uvrijeđeni.

Djevica
Pripadnicima ovog znaka nije naročito prijatno da iskažu gnjev, stoga ga zadržavaju koliko god mogu i upravo zbog njega imaju brojne želudačne i probavne probleme. Oni će tako vješto ćutati i suzdržavati se govoreći da je sve u redu, da će svi oko njih ostati iznenađeni nakon što ljutnja napokon izađe. Obično se kod njih ne radi o tome šta se dogodilo maloprije, već je uzrok nešto iz daleke prošlosti. Tada mogu da plaču zbog razočaranja i da lupaju vratima.

MOŽDA VAS ZANIMA :  Dnevni horoskop za 14. novembar 2021.

Vaga
Ne postoji stvar na svijetu koju Vaga mrzi više od sukoba, a upravo zato će se ljuta Vaga zajapuriti, zacrveniti i stiskati zube. Ako odluče da je njihov bijes sasvim opravdan, ponašaće se ekstremno iracionalno. Na kraju svega, vjerovaće da ni u čemu nisu pogriješile i vrlo vjerovatno će se ljutiti još danima, uzevši sebi za pravo da vas kazne.

Škorpija
Njihov bijesni pogled poslaće vam trnce niz kičmu, a stvari koje će im izlaziti iz usta zvuče kao da su iz psihopatskog filma – brutalne. Škorpije nije lako izbaciti iz takta, ali ako se to dogodi – pripazite se. Oni nisu znak koji lako i brzo oprašta, te oni nikad ništa ne mogu “samo da puste” ako su se već naljutili.

Strijelac
U svađama su pripadnici ovog znaka poprilično iracionalni i nemaju poštovanja prema tuđim osjećajima. Napadaće drugu stranu bez plana, a iz faze vikanja prelaziće u fazu plača. Ipak, jednom izneseni stav ne mijenjaju, a potrebno im je puno uvjeravanja da oproste tuđe uvrede. Za njih je najbolje da ne ulaze u rasprave odmah, već da važnije odluke prespavaju.

Jarac
Pripadnici ovog znaka ljutnju shvataju vrlo ozbiljno i obično je ne izražavaju sve dok neko zaista ne pređe njihove granice. Mogu da razbiju ono što im se nađe pri ruci, ali prije će lupiti sa svojom rukom nego s nekom stvari. Postaće veoma kritični i sasipati vam sve negativno o vama u lice tako da ćete ostati zatečeni. Veoma bijesni, u stanju su da šokiraju sve oko sebe svojim ponašanjem.

Vodolija
Njihova prva linija odbrane je ćutanje i prestanak pričanja s vama, a tada će oni sjesti u auto ili izaći u šetnju i sami sa sobom provesti sate. Najbolje je da pokušate da ih ignorišete dok sami sebe ne smire. Ako to ne mogu, nema vam pomoći i slušaćete ih satima u kojima ćete se osjećati kao na mučilištu. Budući da su poprilično smireni, ovi scenariji su rijetki.

Ribe
Pripadnici ovog znaka obično su preosjetljivi, a kako ne vole da njihovi osjećaji budu povrijeđeni, trude se da to ne rade ni drugima. Ipak, izgube li živce, prirediće pomalo teatralne scene i tražiti samoću. Nakon što se ohlade, a to je brzo, imaju snažnu potrebu odmah da izglade situaciju. Čak će i sami tražiti oproštaj, pa i kada objektivno nisu krivi. No, kako tuđe komentare često doživljavaju kao sopstvenu kritiku, to im je način da izbalansiraju odnos (Naj portal)

KORISTAN ILI ZANIMLJIV SADRŽAJ? PODIJELI SA OSTALIMA, HVALA ❤️